Lisagrupp!
Sügis on kätte jõudnud ja kutsume kokandushuvilisi taas kööki!
Koolitus on praktilise sisuga ja osalejad saavad retseptide järgi kõik põnevad road ise järele teha.
Menüüs:
Eelroog: Ahvenafilee krõbedas taignas Caesari majoneesiga
Pearoog: Lõhe taignas, juurselleri püree, värske-hapu salat
Magus: Porgandijäätis pistaatsiapähklitega, kõrvitsa jäätis
Ühisele toiduvalmistamisele kulub u 2 tundi ja seejärel ühisele söömisele 1 tund.
Koolituse hind 35€ sisaldab toorainet, retsepte, koolitaja näpunäiteid, kohvi-teed ja vett.
Läbiviija: Leena Mölder
Leena on Kuressaare teatri kohvikus töötanud 23 aastat, tehes ise kõik söögid ja koogid kohvikusse ning catering´i erinevatele üritustele. Koolitusi on ta teinud viimased 13 aastat ja õppinud neid tehes ise kõige rohkem. Toidu tegemise juures peab Leena tähtsaks tahet süüa teha ja rõõmu selle valmistamisel.
Väljastatav dokument
Koolituse läbimisel väljastatakse soovi korral Kuressaare Rahvaülikooli tõend.