KTG

Kokanduse õpituba: Kala ja sügisesed lisandid

Koolitaja:

Leena Mölder

Toimumiskoht:

Kuressaare Teatri kohviku köök (Tallinna tn 20)

Toimumisaeg:

22.10.2024

Kellaaeg:

18.00-21.00

Osalustasu:

35€

Soovid osaleda?

Registreeri siin

Sügis on kätte jõudnud ja kutsume kokandushuvilisi taas kööki!

Koolitus on praktilise sisuga ja osalejad saavad retseptide järgi kõik põnevad road ise järele teha. 

Menüüs: 

  • Eelroog: Ahvenafilee krõbedas taignas Caesari majoneesiga

  • Pearoog: Lõhe taignas, juurselleri püree, värske-hapu salat

  • Magus: Porgandijäätis pistaatsiapähklitega, kõrvitsa jäätis

Ühisele toiduvalmistamisele kulub u 2 tundi ja seejärel ühisele söömisele 1 tund. 

  • Koolituse hind 35€ sisaldab toorainet, retsepte, koolitaja näpunäiteid, kohvi-teed ja vett.

  • Läbiviija: Leena Mölder

Leena on Kuressaare teatri kohvikus töötanud 23 aastat, tehes ise kõik söögid ja koogid kohvikusse ning catering´i erinevatele üritustele. Koolitusi on ta teinud viimased 13 aastat ja õppinud neid tehes ise kõige rohkem. Toidu tegemise juures peab Leena tähtsaks tahet süüa teha ja rõõmu selle valmistamisel.

  • Väljastatav dokument

Koolituse läbimisel väljastatakse soovi korral Kuressaare Rahvaülikooli tõend.

Kontakt

Krista Hallik

rahvaylikool@ktg.edu.ee +372 526 9690

Õppides läbi elu!