Kutsume kokandushuvilisi osalema kevadise 3-käigulise õhtusöögi valmistamise õpitoas. Õpituba on praktiline ja kõik retseptid katsetatakse ise läbi.
EELROOG: Ravioolid seene- ja spinati-feta täidisega (valmistame ise pastataigna)
PEAROOG: Täidetud kana (täidame kana peale seda, kui oleme kõik kondid eemaldanud), krõbedad juustused kartulid, värske salat
MAGUS: Astelpaju hüüve
Ühisele toiduvalmistamisele kulub u 2 tundi ja seejärel ühisele söömisele 1 tund.
Koolituse hind 35€ sisaldab toorainet, retsepte, koolitaja näpunäiteid, kohvi-teed ja vett.
Läbiviija: Leena Mölder
Leena on Kuressaare teatri kohvikus töötanud üle 20 aastat, tehes ise kõik söögid ja koogid kohvikusse ning catering´i erinevatele üritustele. Koolitusi on ta teinud rohkem kui 15 aastat ja õppinud neid tehes ise kõige rohkem. Toidu tegemise juures peab Leena tähtsaks tahet süüa teha ja rõõmu selle valmistamisel.
Väljastatav dokument
Koolituse läbimisel väljastatakse soovi korral Kuressaare Rahvaülikooli tõend.